16/11/12

Events - The Booze Market

The Booze Market & Vintage School      Xmas Edition III
 Ημερομηνίες

Παρασκευή  21/12    14:00-24:00
Σάββατο       22/12    14:00-24:00
Κυριακή       23/12     14:00-24:00
Δευτέρα       24/12     12:00-20:00

 Οσοι απο εσας είστε μαζί μας απο το πρώτο The Booze Market  πρίν απο δύο χρόνια θα γνωρίζετε πλέον οτι το εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο λειτουργεί βρίσκεται σε μιά συνεχή, δημιουργική αναδιαρύθμιση, το γνωστό μας " Work in Progress". Η ομάδα του Booze Cooperativa με εντυπωσιακές αντοχές και κέφι συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην διαμόρφωση ενός σκηνικού με πολλές εκπλήξεις, δρώμενα και ποτά. Κάθε χρόνο και μια νέα ευχάριστη έκπληξη.
Στα πλαίσια αυτής της αναδιαρύθμισης καθυστερήσαμε φέτος να ξεκινήσουμε αλλά πλέον είμαστε έτοιμοι για το επόμενο The Booze Market & Vintage School Xmas edition 3 που θα γίνει στίς  21-24/12 με νέα διαρύθμιση και νέα ευχάριστη προσθήκη.

Το Market πλέον θα καταλαμβάνει όλη την υπέροχη εσωτερική στοά γύρω απο το εξωτερικό bar καθώς επίσης και τα γειτονικά δωμάτια, θα επεκτείνεται στόν λεγόμενο γυάλινο όροφο πάνω απο την στοά και στα δωματιάκια του και θα συνεχίζεται και σε έναν νέο χώρο που δημιουργήθηκε αυξάνοντας αυτη την αίσθηση του λαβύρινθου γεμάτου εκπλήξεις που έχει ο χώρος. Η μουσική θα είναι απο  DJ του Market.
Η ευχάριστη  νέα προσθήκη είναι οτι πλέον θα λειτουργεί παράλληλα με το νέο project της ομάδας του Booze Cooperativa που στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους νέους καλλιτέχνες δημιούργησαν την Πεινάλε, μια συνεχή εικάστική έκθεση που θα λειτουργεί στο γνωστο χώρο Γ που ηταν το Market έως πέρυσι.

Επίσης παράλληλα με το The Booze Market & Vintage School στο Booze Cooperativa λειτουργεί  και το www.thecraftsmarket.com ως μια διαδυκτιακή αγορά χειροτεχνίας και vintage  για όσους επιθυμούν να πουλάνε και διαδυκτιακά.

Εκπτώσεις

30% για τά μέλη του www.thecraftsmarket.com που έχουν ετήσια συνδρομμή και που λάβουν μέρος και στο The Booze Market & Vintage School, η οποία θα ισχύει για όσα Market γίνουν μέσα στον χρόνο που ισχύει η συνδρομμή τους.

30% γιά όλες τις ετήσιες συνδρομμές του www.thecraftsmarket.com για όσους λάβουν μέρος στο The Booze Market & Vintage School και θέλουν να παρουσιάσουν και να πουλήσουν την δουλειά τους και διαδυκτιακά ισχύει ως 24/12.

Για περισσότερες πληροφορίες, και αιτήσεις συμμετοχής για το 
The Booze Market & Vintage School, δείτε εδώ

Για πληροφορίες σχετικά με το www.thecraftsmarket.com δείτε εδώ

Για να ενημερώνεστε σχετικα με το The Booze Market κάντε like  την σελίδα μας στο FB

Για πληροφορίες σχετικά με την Πεινάλε επικοινωνήστε εδώ

Για οτιδήποτε άλλο θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας στο theboozemarket@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου